middle!
Inhoudsblok rechts boven het nieuws
 

Arbocatalogus

Sinds 2007 is de Arbowet vereenvoudigd. Er zijn doelvoorschriften gesteld, werkgevers en werknemers bepalen zelf hoe aan deze voorschriften het best voldaan kan worden. Deze maatregelen zijn vastgelegd in arbocatalogi.

Een aantal is klaar en getoetst door de arbeidsinspectie, zie praktische links.  

 

 

 

 Ik wil graag meer informatie

 

{load_form id="14" pageurl="1"}


U bent hier: Onze diensten » Arbomanagementsysteem

Arbomanagemensysteem en beleidsadvies

Wilt u structurele aandacht voor arbeidsomstandigheden en veiligheid verbeteren? Heeft u behoefte aan structuur?

Een arbomanagementsysteem kan uw organisatie helpen op een gestructureerde wijze aandacht te besteden aan arbeidsomstandigheden. De risicoinventarisatie & -evaluatie en het Plan van Aanpak zijn de basis voor samenhangd beleid op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn. Het arbomanagementsysteem sluit hierbij aan.

Bedrijfsprocessen zijn belangrijk bij het opzetten van een arbomanagementsysteem. Het systeem moet geen doel op zich zijn, maar u helpen structureel uw organisatie te toetsen en te verbeteren. Arbomanagementsystemen zijn gebaseerd op twee principes: de procesgerichte benadering en de Deming-cirkel of 'plan-do-check-act' cyclus.

NB Arbo Advies kan u helpen met het vorm geven van een arbomanagemensysteem. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met het opzetten van arbobeleidsstukken, deelname aan arbocommissies en het samenstellen van een arbohandboek. Wij bieden maatwerk!

Interessante links:

iStock_000015505973Small.jpg


Printen   |   Omhoog

© NB Arbo Advies | Alle rechten voorbehouden